Populārā vizāžiste par Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Populārā vizāžiste par Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Populārā vizāžiste par Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe

 

Sabiedrībā ļoti labi zināmā vizāžiste Jana Kozlova negaidīt pārstedza mūs, Beaute Pacifique, ar savā Facebook un Instagram profilā publicētu personīgu pieredzes stāstu, bagātinātu ar vairākiem ļoti labiem ieteikumiem par Beaute Pacifique Serum Paradoxe Čīles vīnogu kauliņu eļļas serumu.

Beaute Pacifique Serum Paradoxe ... Vīnogu kauliņu eļļas serums kuru ražotājs piemēro visiem ādas tipiem, jo īpaši kuperozas (apsārtušas ādas) kopšanai, vienlīdz palēninot novecošanās procesus.

 

Ņem vērā! Pirms produktu lietošanas tev ir iespēja noskaidrot savas ādas un tās dziļāko slāņu stāvokli veicot ultraskaņas diagnostiku! Attiecīgi pēc noteikta laika perioda vari atkārtot izmeklējumu lai pārliecinātos par lietošanas rezultātiem.

Ar produkta sastāva un apraksta izklāstīšanu neaizraušos, to visu var viegli atrast lietotāja un oficiālo pārstāvju mājaslapās. Es vēlos pastāstīt par saviem seruma lietošanas rezultātiem un tā izmantošanas dažādību. Lietoju šo teju nebeidzamās variācijās, gan klasiski - uz attīrītas sejas ādas, 3 pilienus iemasējot ādā un sekojošie klājot dienas krēmu, gan citādi... piem.lietoju vienu pašu bez krēma, uz nakti. Man ļoti patīk intensīvi kopjošā sajūta. Āda nav nedz lipīga, nedz ķepīga, tā ir maiga un samtaina. Lai arī mana āda drīzāk ir sausa, ādas vītuma pazīmju skarta, tomēr nav sajūtas kad "prasītos vēl kāds produkts"...

Bieži izmantoju ikdienas darbā kā papildus kopšanu un rūpes savām klientēm, ādas sagatavošanai pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas. Starp citu - lieliska alternatīva meistaru vidū izslavētajam Estee Lauder nakts eļļas produktam.

Ja lieto zem dekoratīvās kosm.(tonālā krēma) klāj to ne vairāk kā 2 pilieni. 3 būs par daudz pat ļoti sausai un atūdeņotai ādai. Apjomīgāks produkta daudzums nesniegs labāku vai intensīvāku kopšanu, tā nebūs! Tonālais nebūs tik noturīgs, tekstūra būs mīkstāka, turklāt pārlieks daudzums dienas laikā var radīt nevēlamu spīdumu.

Šis serums noteikti patiks dāmām, apvienojumā ar Liftinga meikapu efekts būs acīmredzams! 😉.

Jana Kozlova Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Serums novērš un mazina ādas vītuma pazīmes, kas novecojošā ādā ir teju būtiskākā problēma. Āda izskatās starojoša, gludāka un "jauneklīgāka". Biežāk virs šī seruma tonālo klāju uzreiz, izlaižot meikapa bāzi, taču vari klāt arī bāzi izvēloties ierasto tās daudzumu. Esi vērīga bāzes izvēlē! Neiesaku silikona bāzes, var klāties nevienmērīgi un tonālā izlīdzināšana prasīs papildus laiku... Droši lieto zem liftinga un tonālā krēma kura sastāva ir eļļa, klajums būs lielisks, tomēr ja plāno klāt tonālo ar eļļas saturu, serumu klāj vēl mazāk! Divi pilieni, bet ne pilni! Nesaspied pipeti līdz galam... Esi taupīga! Jo mazāk seruma klāsi zem dek.kosmētikas - jo labāk tā turēsies, vienlīdz sniedzot tik nepieciešamo ādas atjaunošanās izskatu.

 

Neiesaku izmantot zem ūdens bāzes tonālā krēma, eļļa+ūdens... iespējama slāņošanās un nevienmērīgs klājums. Ja tomēr tavs iecienītais tonālais ir tieši šis, ar ūdens sastāvu, pirms klāt meikapa pamatu, ļauj serumam iedarboties maksimāli ilgāku laiku!

Ja laika trūkums katastrofāls - ar salveti nosusini sejas ādu, tādējādi noņemot iespējamās seruma paliekas, kas nav paspējušas iesūkties ādā un tikai tad klāj savu kosmētiku (tomēr šaubos ka paliekas vēl būs, jo serums iesūcas ļoti ātri).

 

Neiesaku klāt zem meikapa ja esi taukainas sejas ādas īpašniece, atstāj šo produktu tikai kā kopšanu uz nakti jeb zem dienas krēma dienās kad krāsoties neplāno. Ja tava āda ir kombinēta un atūdeņota - vari lietot serumu arī zem tonālā, tomēr seko tā daudzumam, max 2 mazi pilieni!

 

Vēl kāds variants - sajauc savu dienas krēmu vai tonālo ar vienu pilienu Beauté Pacifique seruma un klāj uz sejas ādas! Tu iegūsi vieglāku klājumu, šķidrāku pamatprodukta (dienas krēma, tonālā) tekstūru un attiecīgi gaisīgāku klājumu.

Nejauc kopā ar ūdens bāzes tonālajiem! Piem.fluīdiem, Water Blend, Face&Body utt. Izvēlies biezākās tekstūras tonālos, piem. Lift, Dior Star, Estee Lauder Double Wear - piepilini tonālajam vienu (vēl plānākam klājumam divus) pilienus un klāj uz sejas ādas. Tonālais uzklāsies ļoti viegli un plāni. Tomēr rēķinies - tonālie vairs nebūs tik noturīgi un sedzoši kā sākotnēji! Taču pārsausinātai, atūdeņotai ādai, pat tādai kura jau lobās šī kombinācija nostrādās lieliski! Tā burtiski pielipinās sausās ādas plēksnītes pie epidermas un sniegs veselīgas ādas izskatu. Diemžēl šādā variācijā neliels spīdums dienas laikā būs novērojams, kas salīdzinot ar novērsto problēmu tomēr ir liels pluss!

Labs variants meitenēm, kurām netīk biezais un smagnējais tonālā klājums - tādā veidā vari iegūt tekstūru un klājuma pakāpi kas līdzinās BB krēmiem.

 

Jana Kozlova

www.instagram.com/janakozlovamakeup

 Janas oriģinālais ieraksts šeit