sievietes seja

Ādas sagatavošana pavasarim

Ir iestājies pavasaris un tumšos, aukstos mēnešus esam atstājuši aiz muguras. Tagad mēs ilgojamies pēc iespējas vairāk būt ārā, izbaudīt silto laiku un saules starus!

Dienām kļūstot arvien garākām, iekštelpu omulība pārvēršas par dzīvi ārpus telpām, ziemas jaku var nomainīt pret vieglāku, kafiju var paņemt līdzi un baudīt ārā, svaigā gaisā!

Kas ādai ir nepieciešams pavasarī?

Pavasarī āda ir pakļauta dažādām temperatūras un laikapstākļu izmaiņām. Vienu dienu ir silts, bet nākamajā dienā vējains un vēss. Tas nozīmē tikai to, ka ādai joprojām ir nepieciešama laba mitrināšana, un ņemot vērā to, ka mēs vairāk laika pavadām ārā, āda tiek pakļauta arī vairāk ārējiem faktoriem saules gaismai, piesārņotam gaisam, kas arī ietekmē ādu.

Tas izvirza papildus prasības Beaute Pacifique kopšanas produktiem, taču, par laimi, ir dažas sastāvdaļas, kas palīdz uzturēt veselīgu ādu piemēram, glicerīns, skvalāns, un C vitamīns.

C vitamīns un tā izmantošana ādas kopšanā 

Daudzi C vitamīnu saista kā pirmo līdzekli cīņā pret iesnām, un C vitamīnam ir arī liela ietekme uz jūsu imūnsistēmu un tas var mazināt nogurumu un spēku izsīkumu. Bet, vai zinājāt, ka  C vitamīns var arī daudz vairāk, proti, tas pozitīvi ietekmē jūsu seju un ķermeni dažādās jomās!

Enerģijas deva ādai ar kolagēnu un antioksidantiem

C vitamīns pastiprina kolagēna uzsūkšanos ādā! Pirmā asociācija ar kolagēnu vairumam no mums ir jauneklīga izskata saglabāšana, jo kolagēns saglabā tvirtumu un elastību ādā. Bet kas tad īsti kolagēns?

Kolagēns ir proteīns, kas palīdz veidot kaulus, skrimšļus, cīpslas, ādu un daudz ko citu. Kolagēns uztur mūsu saistaudu funkciju, lai tie varētu “turēt kopā” ķermeni un saglabāt to stipru un izturīgu. Varētu teikt, ka saistaudi ir “līme”. 

Jaunībā organismā ir dabiski augsts kolagēna saturs, taču ar vecumu tam ir tendence sarukt un līdz ar to novājinās arī saistaudi. To lieliski redzam uz  ādas, jo tā kļūst ļenganāka un krunkaināka, uz augšstilbiem var būt oranža āda un ķermenis zaudē savu elastību. Tas var izpausties arī tā, ka kauli un locītavas sāk “lūzt” vai “krakšķēt”, brīžos, kad kustamies – tās ir tipiskas vecuma pazīmes, kas vēsta, ka ķermenis vairs nav tik spēcīgs kā agrāk. Tieši tāpēc kolagēns ir svarīgs ķermenim, un tieši šeit, spēlē nonāk C vitamīns, jo  tas  tieši veicina ķermenī kolagēna ražošanu un līdz ar to saistaudu funkcionalitāti. Tāpēc C vitamīns ir palielināta kolagēna avots un tādējādi arī lielisks pretnovecošanās līdzeklis, jo  cīnās ar brīvajiem radikāļiem ādā.

Kas ir brīvie radikāļi?

Brīvie radikāļi ir nestabilas molekulas, kas rodas kā ķermeņa šūnu milzīgā enerģijas patēriņa blakusprodukts. Ķermeņa šūnas vienmēr ir aizņemtas ar svešu mikroorganismu apkarošanu, augšanu kā arī atjaunošanos, kas prasa daudz enerģijas, un šī procesa atlikums ir brīvie radikāļi.

To var salīdzināt ar izplūdes gāzēm no automašīnas. Automašīna sadedzina degvielu, lai darbotos, un, pamatojoties uz šo sadegšanu, tā izdala izplūdes gāzes. Šūnas patērē daudz enerģijas, lai darbotos optimāli, un no šī procesa rodas brīvie radikāļi.

Brīvajiem radikāļiem ir negatīva ietekme uz ķermeni. Tie cenšas pieķerties veselīgām vielām organismā un, ja izdodas, oksidēties – tas ir, zaudēt savu iedarbību.

Antioksidanti cīņā pret brīvajiem radikāļiem

Un tad stājas spēkā C vitamīna antioksidanti. Antioksidanti iekļūst organismā un neļauj brīvajiem radikāļiem nogulsnēties uz veselīgajām vielām organismā. Antioksidanti neitralizē brīvos radikāļus.

Cilvēka ķermenī vienmēr būs brīvie radikāļi, bet mēs varami tos samazināt. No vienas puses, ir daži ārējie aspekti, kas palielina to daudzumu, ko mēs varam samazināt. Tie var būt saules stari, taukainas pārtikas vai alkohola lietošana, gaisa piesārņojums, cigarešu dūmi, infekcijas organismā un citi ārējie faktori, kas liek šūnām strādāt papildus.

C vitamīns un tā ādu uzlabojošās īpašības
C vitamīns jūsu ādas kopšanā ir sava veida brīnumlīdzeklis,jo: 

-Stiprinā ādu, saglabājot elastību un tvirtumu saistaudos;
-Aizsargā ādu no ārējām ietekmēm;
-Cīnās ar saules bojājumiem, tostarp pigmenta izmaiņām;
-Piešķir ādai gludāku virsmu;
-Padara ādu veselīgu, spēcīgu un mirdzošu;

Mūsu organismā nav dabīga C vitamīna satura, tāpēc tas ir jāuzņem ar uzturu vai ādas kopšanu, lai gūtu labumu no tā unikālajām un īpaši uzlabojošajām īpašībām.

BEAUTE PACIFIQUE specialitāte ir efektīvi ādas kopšanas līdzekļi, kas stiprina ādu, tāpēc tagad tos apskatīsim.

Pavasara krēms koptai ādai

Papildus tam, ka C vitamīns tiek augstu novērtēts tā spēcīgo īpašību dēļ, ir arī citas sastāvdaļas un īpašības, kurām mēs piešķiram prioritāti mūsu pavasara krēmā.

Pavasarī atkāpjamies no treknākiem krēmiem un velkam uz gaišākiem krēmiem, kuri tomēr uztur nepieciešamo augstu mitruma saturu ādā, bet kas uz ādas iedarbojas vieglāk.

Mitrinošs dienas krēms visiem ādas tipiem

Viens no mūsu pavasara iecienītākajiem produktiem ir klasiskais mitrinošais dienas krēms, kas paredzēts visiem ādas tipiem. Tas nodrošina intensīvu un ilgstošu ādas mitrināšanu, nepaliekot taukainam. Tas tiek uzklāts plānā kārtā, kas ātri iesūcas ādā, un mitrina ādu uz vairākām stundām. 

No mitrinošām sastāvdaļām mēs varam izcelt:

Skvalānu, kas ir dabiski sastopams ādā. Tāpat kā kolagēns, arī skvalāna daudzums ar vecumu samazinās, un āda kļūs sausa un zaudē elastību. Skvalāns īpaši efektīvi iedarbojas krēmos, jo āda to atpazīst un ļauj tam iziet cauri ādas slāņiem un tur, kur tas patiešām var stimulēt ādas atjaunošanos.

Glicerīnu, kas atrodas mitrinošo sastāvdaļu augšgalā iedarbojas uz ādas virsējo slāni un nodrošina maigumu un elastību. Tas ir augu glicerīns, ko var lietot pat visjutīgākie ādas tipi

Hidrolizēts kolagēnu un hialuronskābi, kas kopā veido efektīvu, neredzamu mitruma vairogu uz ādas

Tāpēc krēms papildus C vitamīnam ir pildīts ar labām un mitrinošām sastāvdaļām. Tas ir izstrādāts gan normālai, gan kombinētai ādai, kā arī esam izstrādājuši variantu sausai ādai, kas satur arī farmaceitisko lanolīnu, kas nodrošina papildu mitrināšanu.

Mitrināta āda ir pirmais solis, lai novērstu smalkās krunciņas, bet, ja vēlaties papildus pretnovecošanās efektu, to ir labi papildināt ar Defy Damage Serum, kas lieliski iedarbojas zem mitrinošā dienas krēma.

Vai jūs baidāties no taukainas ādas pavasarī?

Ja jums ir taukaina āda, doma par siltāku temperatūru var likt jums uztraukties par ādas spīdumu saulē, un jūs, iespējams, nevēlaties lietot īpaši mitrinošu krēmu. Mums ir risinājums - mitrinošs losjons bez eļļas!

Beaute Pacifique eļļu nesaturošais losjons ir īpaši izstrādāts kombinētam un taukainam ādas tipam, neizjaucot mitrinošas sastāvdaļas.

Krēms satur dažus tādus pašus mitrinātājus kā klasiskais mitrinātājs: skvalāns, hidrolizēts kolagēns un hialuronskābe, lai āda saņemtu tai nepieciešamo mitrumu. Tajā pat laikā sastāvdaļas ir veidotas tā, lai āda nejustos taukaina, bet tā vietā nodrošina matētu izskatu – kas ir ideāli zem grima.

 Iegūstiet pavasara mirdzumu sejā

Jūs jautāsiet, kā iegūt skaistu ādas mirdzumu, ja “iesaiņojam” sevi saules aizsargkrēmā?

Lielākajai daļai cilvēku ir zināma panika, kad pirmo reizi ir jāparāda kailas kājas, potītes, rokas, dekoltē zona utt. Āda jau vairākus mēnešus ir paslēpta zem drēbju kārtām, un jūs gandrīz jūtat, ka jūsu ziemas bālā āda apžilbina apkārtējos cilvēkus. Bet, ko darīt? Ceļš uz mirdzošu ādu sākas ar veselīgu, labi koptu un, kas nav mazāk svarīgi, labi mitrinātu ādu.

Mirdzums nav tas pats, kas iedegusi āda, bet gan veselīgas, spēcīgas un labi koptas ādas dabiskais mirdzums.

Ja vēlies ādai sniegt maksimālu kopšanu un tādējādi būt soli tuvāk skaistam mirdzumam, papildiniet savu ikdienu ar pīlingu un ik pa laikam kādu sejas masku. Tādā veidā jūsu āda būs stipra un spīdīga pati par sevi, kur sausai un nesamitrinātai ādai var būt pelēcīgs un noguris spīdums.

Lielisks līdzeklis skaistam unveselīgam sejas ādas mirdzumam ir serums. Tas būs lieliks papildinājums jūsu dienas krēmam! Serumu īpašā iezīme ir tā, ka to sastāvs ir koncentrētāks, tāpēc tie nodrošina intensīvāku kopšanu un patiešām var dot jūsu ādai tādu stimulu, ko jūsu krēmi paši par sevi nespēj.

Beaute Pacifique ir dažādi serumi atkarībā no jūsu ādas, vecuma un vajadzībām:

  • Superaugļu serums: unikāls, ūdens bāzes serums ar ekstraktiem un sulām no ziemeļvalstu superaugļiem, piemēram, smiltsērkšķu, zīdkoka, brūkleņu, cukurbiešu un bērzu. Superaugļi veicina nogludinošu efektu, elastības saglabāšanu, dziļu un stabilu mitruma palielinājumu -kas notiek maigā, bet efektīvā veidā un regulāri lietojot, efekts būs redzams ādā ilgu laiku. Kad āda ir rūpīgi mitrināta, tas radīs mazāk netīrumu, mazāku apsārtumu, vienmērīgu virsmu uz ādas un līdz ar to vairāk kārotā mirdzuma, .Mēs iesakām Superfruit jaunai ādai, kurai vēl nav daudz vai acīmredzamu novecošanās pazīmju.
  • Paradoxe serums: serums, kas veidots no ļoti mazām, bet ļoti efektīvām sastāvdaļām. Paradokss ir izstrādāts, izmantojot mūsu unikālo vīnogu kauliņu eļļu (GSPE), kas ir bagāta ar resveratrolu un procianidīnu, kas ir ļoti aktīvi pretiekaisuma, vazokonstriktori un kuriem ir spēcīgas pretnovecošanās īpašības. Serums aizpilda mazās poras un nelīdzenumus ādas virsmā, kas daļēji nodrošina labāku sākumpunktu grimam, bet paveort ceļu skaistai ādai..Serum Paradoxe var lietot visiem ādas tipiem, un tas ir īpaši ieteicams, ja Jums ir sausa āda vai rosācija. Pateicoties pretnovecošanās efektam, Paradoxe ir ieteicams nobriedušai ādai, kurai ir redzams elastības zudums, smalkās līnijas un grumbas.
  • Symphonique serums: labākais pretnovecošanās serums. Serums satur 2 veidu hialuronskābes, kas nodrošina tūlītēju mitrināšanu, savukārt pievienotais peptīds, uzlabo ādas hialuronskābes ražošanu. Tādā veidā serumam ir spēcīga atjaunojoša iedarbība. Serumā esošais viens no  peptīdiem, ir čūsku indes imitācija, kas nodrošina botoksam līdzīgu efektu, darbojoties kā muskuļu relaksants, savukārt niacinamīds un glicerīns, ir fantastiski mitrinātāji.Serums Symphonique galvenokārt paredzēts galvenokārt nobriedušai ādai, jo jaunākai ādai reti ir nepieciešams tik liels mitruma palielinājums, kādu nodrošina šis serums, kā arī spēcīgo pretnovecošanās efektu.

Padoms no Beaute Pacifique skaistuma ekspertiem: ja vēlaties parūpēties par savu ādu un spīdumu dienas laikā, varat izmantot sejas mitrinātāju, ko ir viegli izsmidzināt uz ādas dienas laikā. Mūsu Superfruit Facemist Mist nodrošina mitrināšanu, kas piešķir ādai mirdzumu – un tas ir vienkārši, izsmidziniet uz sejas un atgūstiet spīdumu. 

Ļaujiet mirdzēt arī ķermenim

Tāpat kā sejai arī ķermeniem ir nepieciešama kopšana. Ķermenis ziemas laikā tiek pakļauts karstām vannām, kas pašas par sevi var radīt izžūšanas efektu, un daudzi no mums, pēc tās nelieto ķermeņa losjonu, lai ādu pamitrinātu. 

Optimālā rutīna skaistai pavasara ādai ir ādas attīrīšana un regulāra mitruma atjaunošana. Tas sākas ar labu dušas žeļeju kas mitrina un mīkstina, un vismaz labu ķermeņa losjonu normālai vai sausai ādai. Ja vēlaties to izdarīt īpaši labi, laiku pa laikam varat izmantot arī ķermeņa skrubi, lai noņemtu atmirušās ādas šūnas. Tādā veidā jūs iegūsit svaigu "audeklu", ar kuru strādāt, un āda varēs iegūt maksimālu labumu no mitrinošajiem krēmiem.

Mirdzums uz ķermeņa, tāpat kā uz sejas, sākas no labas mitrināšanas. Kā dubultnieks iepriekš minētajiem serumiem sejai, mums ir produkts, kam ir līdzīga iedarbība uz ķermeni. Tā ir Paradoxe ķermeņa eļļa.

Paradoxe Bodyoil piemīt gan pretnovecošanās efekts, gan mitrinātāji, kas padara ādu zīdaini gludu. Tāpat kā Paradoxe Serum, ķermeņa eļļa satur īpašo vīnogu kauliņu eļļu ar Resveratrolu un Procianidīnu, kas ir spēcīgas pretnovecošanās sastāvdaļas un darbojas arī kā antioksidanti, kas samazina brīvos radikāļus.

Turklāt eļļai ir pievienots skvalāns, kas ir ādas dabīgais mitrinātājs, kas līdz galam iesūcas ādas ādā un no iekšpuses iedarbojas reģeneratīvi.

Ķermeņa eļļa ir tīra greznība ādai, kas pēc lietošanas izskatīsies viendabīgāka un elastīgāka.

Kopsavilkums: Kā sagatavot ādu saulei un pavasarim?

-Nodrošiniet sejas un ķermeņa ādai maksimalo mitruma līmeni;
-Vienmēr atcerieties attīrīt ādu;
-Ik pa laikam papildiniet sejas kopšanas rutīnu ar pīlingu un labu masku;
-ATCERIETIES uzklāt saules aizsarglīdzekli;
-Izmantojiet pašiedeguma līdzekli Stay tanned – ātrākais veids, kā iegūt neatvairāmu spīdumu;
-Pievienojiet C vitamīnu savai ādai – vai nu krēmos, vai ar uztura bagātinātāju La Forte
-Padoms: ja jums ir nepieciešams papildu mitrums visas dienas garumā, turiet somiņā Mitrinošo sejas spreju Superfruit  un atsvaidziniet seju, kad vien nepieciešams!

Lai skaists un ziedošs pavasaris🌸!
Avots: https://beaute-pacifique.com/dk/klar-til-foraaret/