Kas ir psoriāze un kā ar to cīnīties?

Kas ir psoriāze un kā ar to cīnīties?

Lasi Kas ir psoriāze un kā ar to cīnīties? 2 minūtes Nākmais Iepazīstot kosmētikas produktu sastāvdaļas: A-vitamīna esteri

Psoriāze ir hroniska ādas iekaisuma slimība, kas visā pasaulē skar aptuveni 100 miljonu cilvēku. Jebkurš var saslimt ar psoriāzi, un ar to vienādi bieži slimo gan vīrieši, gan sievietes, parasti aktuālie simpromi ir ādas nieze un sausas ādas plēksnes, parādās 20 līdz 30 gadu vecumā. Iemesls ir ļoti paātrināts ādas epidermas atjaunošanās process, piemēram, ja parasti šūnu dzīves ilgums epidermā ir aptuveni 28 dienas, tad cilvēkam, kuram ir psoriāze, nepieciešama tikai 3 – 4 dienas epidermas sūnu nobriešanai, un atdalīšanās vietā šūnas veido uzkrājas uz ādas virsmas, veidojot psoriāzes. apvidus. Jūtams pastāvīgs diskomforts, nieze un protams, tas ir arī milzīgs emocionālais slogs, jo pievēršas apkārtējo cilvēku skatienus, īpaši un simptomi novērojami skatienam viegli sasniedzamās vietās.

Precīzs psoriāzes pilnīgi joprojām nav zināms un svarīgi zināt, ka psoriāze nav lipīga. Ar to nevar saslimt, pieskaroties ar psoriāzi slimam cilvēkam, vai priekšmetiem, kam cilvēks pieskāries. Tāpt svarīgi atcerēties, ka šādu ādu ir pareizi jākopj un iespējams, būs īpaši ādas kopšanas produkti bez liekām kairinošām smaržvielām, ar īpaši izmeklētu sastāvu un PH līmeni, lai ādai jaunas aizsargbarieras radīt un samazinātu apkārtējo vides kairinājumu.

Kosmētikas zīmola Beauté Pacifique sortimentā iespējams atrast vairākus ādas kopšanas produktus, piemērotus arī psoriāzes ādas kopšanai. Produktu sastāvā esošās vielas padara ādas imunitāti spēcīgāku, tapēc lieto korekti tie spēs atvieglot Jūsu dzīvi. Produktus atradīsiet tieši sadaļu izvēlnē “Produkti pēc ādas stāvokļa > Psoriāze”.

Īpaši jāizceļ produkts Extra Dry Skin Fix (Intensīvi mitrinošs un atjaunojošs krēms), šo krēmu droši var lietot jebkurā vecumā no rītiem un vakariem, visur, kur nepieciešams ādas sausumu, plaisāšanu un jūtību.

Ja uzskatiet, ka Jums ir psoriāze vai pamaniet kādas ādas problēmas vai izmaiņas, pareizi būtu sākumā vērsties pie sava ģimenes ārsta vai dermatologa, kas spēs uzstādīt diagnozi.